Hoe McAfee Vervangen Door AVG Free Antivirus?

 • Surfen op internet of e-mail lezen zonder bescherming tegen virussen en malware is simpelweg een slecht idee. Veel nieuwe systemen worden geleverd met de McAfee Internet Security-softwarepakketten die vooraf zijn geïnstalleerd voor een proefperiode. Deze software werkt over het algemeen een paar maanden en wordt vervolgens gedeactiveerd, tenzij de gebruiker betaalt voor extra service. Een alternatief voor betalen voor bescherming tegen malware is het AVG Free Anti-Virus-pakket.

  Wij van Mcafee klantenservice hebben u stap voor stap instructies gegeven om McAfee te vervangen door AVG Free Antivirus.

  Stap1- Download de nieuwste versie van AVG Free Anti-Virus. Vergeet niet te onthouden waar het is opgeslagen. Zorg ervoor dat u over beheerdersrechten op het computersysteem beschikt om software toe te voegen en te verwijderen.

  Stap2- Verwijder McAfee Internet Security. Klik op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm" in de menulijst.

  Stap3- Vanuit het configuratiescherm activeert u de optie "Programma's toevoegen/verwijderen". Het kan zijn dat u een paar minuten moet wachten terwijl de lijst met programma's is gevuld.

  Stap4- Zoek het McAfee-item in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's. Selecteer het en klik op de knop "Wijzigen/Verwijderen".

  Stap5- Het McAfee Internet Security (of Security Center) verwijderingsscherm kan u vragen om componenten te selecteren en te verifiëren voor verwijdering.

  Stap6- Selecteer alle componenten; klik vervolgens op de knop "Verwijderen" (of "Doorgaan").

  Stap 7- Start de computer opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd door het programma voor het verwijderen van software. Ga pas internetten als AVG Free actief is.

  Stap 8- Installeer AVG Free door te dubbelklikken op het eerder gedownloade bestand en de installatieprompts te volgen.

  Stap 9- AVG kan vragen om de computer opnieuw op te starten. Zodra het opnieuw opstarten is voltooid, is AVG Free actief in het systeem, maar moet het worden bijgewerkt.

  Stap10- Activeer het AVG Free-configuratiescherm door te dubbelklikken op het AVG-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm (bij de klok). Activeer de optie "Nu bijwerken".

  Stap 11- AVG wordt automatisch bijgewerkt. Ga door met het bijwerken van het programma en start de computer opnieuw op als daarom wordt gevraagd totdat u het bericht 'Er zijn geen nieuwe updatebestanden beschikbaar' ontvangt.

  Heeft u technische problemen bij het volgen van de stappen voor het vervangen van Mcafee door avg antivirus? zodat u McAfee Ondersteuning Nummer Belgie +32-28086866 kunt bellen en de beste oplossingen kunt krijgen.

   

  Lees ook

  Born