Nike Dunk High Sko

 • Selvom Paul Rodriguez først loggede på Nike SB før 2005, betragtes han som en af ​​mærkets mere indflydelsesrige ryttere, da han bragte en legion af unge fans til Swooshs initiativ i sporten. Nike Dunk High Kvinder/Mænd Femten succesrige år senere fortsætter den, der er kendt som P-Rod, med den samme vægt i spillet og langsomt samler en legendarisk stamtavle, der i sidste ende kan konkurrere med nogle af de største nogensinde.

  Kuva

  Nike anerkender hans bidrag ikke kun til skateboarding, men også til kategoriens succes med en særlig Nike Dunk High Sko -udgivelse, der ærer hans mexicanske arv - givet af landets farver, der pynter silhuetten - og hans kærlighed til boksning. Et blonder-dubrae, formet som et mesterskabsbælte, har særlige graveringer, der mindes P-Rods femtenårige embedsperiode med Nike SB, mens tungeetiketten efterligner signaturstilen for en jagerstammer. Desuden kan du se Rodriguezs egentlige indpakket næver i indlægssålene.

  Stimulerende for meget mere end sin egen gren, er parret en stykkevis oprettelse af Jordan Brand -komponenter, der bytter standardtunger ud for den mere aggressive enhed i AJ6, vedtager det samme flade blonderskjold og skifter dog nu med nogle særlige cobranding. Gode Priser på Nike Dunk High AJ5, med sit lille cameo -udseende, fikseres på en af ​​TETs favoritter med sin netmodifikation, der fjerner meget af den almindelige swoosh.

  Få franchiser har fanget så mange hjerter som Gundam. Nike Dunk High Bedste Priser Kendt over hele verden har ejendommen - enten gennem kits, anime eller bøger - haft en varig indvirkning på kulturen som helhed, hvilket har påvirket mange efterfølgende film, videospil og serier. Og snart, som en del af deres nylige fejring af Japan som helhed, vil Nike SB er slutte sig til listen og tilbyde en helt særlig RX-O Unicorn inspireret Dunk High.

  En del af et sæt i to dele, denne “White/Amarillo” farvevej afspejler ovennævnte med tydelig respekt. Køb Nike Dunk High Den hvide læderbase og lyse røde klistermærker er designet som selve mech'en og går stadig tættere på med sin brugerdefinerede tåboks, krave og hælkappe. Hvad mere er, hvis hyldesten ikke var klar som den er, markerer "RX-0" -stemplet hælen ved siden af ​​det meget større Unicorn-insignier. Yderligere klistermærker er inkluderet i æsken for yderligere tilpasninger, og den V-Fin, der minder Swoosh, er helt aftagelig.

  www.bdftwr.com