Nike Air Force 1 High Träningsskor

 • Bara färgen i sig kan betraktas som öppen eftersom den speglar lagets egna tröjor. Dam/Herr Nike Air Force 1 High Kungsblå dukmärken ovanpå tån, ögonblick, Swoosh och rem, medan vita linjer under i ett mjukare läder. Bakom accentuerar hälen ytterligare med kalligrafisk text vars stil inte är så olik flaggorna hos Dodgers själva.

  Bild

  Först ses i januari under Paris Fashion Week, Nike Air Force 1 High by 1017 ALYX 9SM ser äntligen en detaljhandeln lansering snart. Nike Air Force 1 High Träningsskor Bland de diskreta alternativen har etikettens huvuddesigner Matthew M. Williams förberett en tvåfärgad färg som påminner om par från 2000-talet. Även om det ser ut som par som kan gå vidare via Nike -webbutiken, är ALYX Studios förslag orört när det gäller kvalitet.

  Nike Air Force 1 High Lägsta Priset är ett år borta från sitt 40-årsjubileum och för att bygga fart för milstolpen ger den imponerande alternativ under hela 2021. Det senaste kommer som ett damexklusivt par klädda i en "vit/orange/orange pärla" färgväg. Som med några av modellens mest ikoniska sminkningar, är en "vit" slät läderbas scenen för mer färgstarka detaljer.

  Ett mörkt lager svart färg täcker läderöverdelen i nästan helhet, medan remmen, snören och de flesta fixturer intill matchar för en full smygliknande estetik. Nike Air Force 1 High Rea Online Dubraes tas bort från sina typiska plattmetaller och ersätts med en stor, numpad som påminner om hänge som stavar "AIR" i tjock prägling. Ytterligare spel på telefoner kommer med hjälp av tungplåstret i dess lekfulla "1-800" -stämpel såväl som den övergripande grafiken vars tjocka text framhäver "CALL TODAY" i anslutning till siffror och olika stjärnor.

  Sedan början av 2020 har ALYX Studio samarbetat med Nike för att införliva dessa djärva stilelement i sportklädemärkets skor och kläder. Shoppa Nike Air Force 1 High Herrklädseliketten har till och med skapat nya sneakersilhouetter för märket med modeller som Zoom MMW 4 och Free TR3 MMW. Efter lanseringen av en svart ALYX Studio Nike Air Force 1 High i oktober 2020, förbereder ett vitt par sig på sitt fall.

  www.bdzsneakers.com