Adidas Superstar Sale  • adidas domineert de lifestyle-markt door een aantal opkomende muzikanten op hun lijst te zetten, dus toen Rita Ora tekende met de drie strepen en deze Adidas Superstar Dames debuteerde met een metalen roségouden neus, dachten velen dat het een aanstaande samenwerking was . In plaats daarvan zijn deze twee adidas-klassiekers een meer wijdverbreide WMNS-release in plaats van een echte samenwerking, dus fans van de zangeres kunnen op zijn minst troost putten uit de wetenschap dat ze haar stijl een beetje gemakkelijker kunnen imiteren.

    Het jaar van de Adidas Superstar Heren krijgt nog een extra bijdrage met deze exotische make-over speciaal voor de dames. De Adidas Superstar Goedkoop voor dames heeft zowel een metalen shelltoe als een bovenwerk van ponyhaar, ook gedetailleerd met leer met reptielenstructuur voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de jaarlijkse viering van de iconische low-top hoops-schoen.

    Pharrell en adidas Originals blijven samenwerken en gebruiken de adidas Stan Smith als een meer dan klaar canvas voor het creatieve werk van de creatieve visionair. Gisteren werden we getrakteerd op een preview van een gloednieuwe creatie van het oprichtende lid van The Neptunes met een vilten tennisbal-achtig bovenwerk als verwijzing naar het prestatieverleden van de sneaker. Het lijkt erop dat er nog meer in petto is, want de winnaar van de Grammy Award ging naar Instagram om voor de nabije toekomst een regenboogreeks Adidas Superstar Sale te debuteren.
    _________________
    Chuck 70 sale