Matchtröjor Fotboll


 • fotbollströjor barn

  kommer att ansluta sig permanent  Chelsea har krediterats intresse   

  Matchtröjor Fotboll, Fotbollströjor, Manchester United Tröja Barn

     chelsea har krediterats fotbollströjor rea spelkörning nyligen


  Real Madrid -backen Raphael Varane är kontraktslös i den spanska huvudstaden i slutet av nästa säsong och kopplas nu till en övergång till Premier League i sommar. Chelsea har krediterats intresse för fransmannen, men nu har Man Utd enligt uppgift också gått med i loppet.

  Manchester United kommer att slåss mot Chelsea om Real Madrid -backen Raphael Varane i sommar.

  matchtröjor fotboll Blues söker en ny mittback med Fikayo Tomori som kommer att ansluta sig permanent till AC Milan i slutet av säsongen.

  Thiago Silva förväntas gå med på att stanna på Stamford Bridge i ytterligare ett år, men är för närvarande på väg att komma under sommaren.

  fotbollströjor Chelsea sägs ha ett antal spelare på en lista över mål, med Real stalwart Varane en av dem.


  manchester united tröja barn Frankrikes landskamps kontrakt löper ut i slutet av nästa säsong, och han tros vara intresserad av en potentiell övergång till Premier League.

  Maglie Calcio A Poco Prezzo Los Blancos tros inte ha lagt ett nytt erbjudande på bordet ännu, och mitt i deras kämpande ekonomiska situation kan de tjäna pengar på Varane.

  Chelsea möter Brighton på tisdagskvällen med vetskap om oavgjort eller vinst skulle ta dem över West Ham tillbaka till topp fyra.

  Och genom att ge en uppdatering om sitt försvar avslöjade Tuchel att Andreas Christensen äntligen hade återhämtat sig från skadan, medan han var osäker på om Thiago Silva skulle vara bra att gå efter en spelkörning nyligen.


  argentinien trikot