Nike Zoom Spiridon Verkoop

 • Oorspronkelijk vervat in de tekst van vroege lekken en vervolgens verder geplaagd via sociale media, was Stussy's derde Nike Zoom Spiridon Heren/Dames in feite een luchtkasteel, aangezien zowel de zilveren reflecterende als natuurlijke hennep-alternatieven zonder problemen werden uitgebracht. Maar net vandaag lijkt het erop dat de zwart-grijze colorway zeer snel kan worden gerealiseerd, aangezien officiële afbeeldingen bijna een maand na de val van de bovengenoemde eindelijk zijn opgedoken.

  Kuva

  Een Nike Running-klassieker, de Nike Zoom Spiridon Schoenen is verschenen in twee nieuwe heldere lakleren kleurstellingen. De eerste colorway ziet de old-school hardloper versierd met een helder, veiligheidsvest-achtig voltgeel, terwijl de tweede een iets meer afgezwakt marineblauw is. Beide kleurstellingen zijn voorzien van lakleer dat rond het bovenwerk en de swoosh is gewikkeld, met 3M-pipping rond de middenvoet, het bovenwerk, veterlussen en de tong die de gewaagde look compleet maken. Spidiron-branding en een klein extra 3M-detail rond het hiellipje maken de heldere en sterk reflecterende look van deze schoen af.

  Nike blijft nieuwe kleurstellingen van de Nike Zoom Spiridon te Koop uitrollen, inclusief deze nieuwste versie die een premium touch toevoegt aan de retro hardloper. Door de gebruikelijke mesh-tooling te vervangen door premium suède, heeft deze specifieke iteratie een relatief ingetogen colorway, voornamelijk gekleed in zwart en wit. Zwart suède omhult het volledige spatbord van deze selectie die volledig is uitgerust met reflecterend bovenwerk waar fans van het Spiridon-silhouet in de loop der jaren aan gewend zijn geraakt.

  De Nike Zoom Spiridon Cage 2 is zeker het retro silhouet van dit moment. En hoewel veel van zijn collega's langszij beginnen te komen, houdt het silhouet aanspraak op de huidige releasekalender terwijl het een hele reeks sterke kleurstellingen blijft brengen. Nike Zoom Spiridon Verkoop De nieuwste, die het metallic zilver en de gewaagde rode tinten van zijn voorgangers achterwege laat, gaat naar een ingetogen Triple White. Het open gebreide gaas is versierd met een echte witte tint, terwijl het leer van de overlays alleen vertrekt dankzij de textuur. Swooshes stampen bovenop in een 3D-vorm terwijl de tooling kleurt om te matchen door de tussenzool, luchtbel en kenmerkende kooi.

  Er blijven meer nieuwe kleurstellingen van de Kopen Nike Zoom Spiridon verschijnen, waaronder deze donkere combinatie van elementair goud, antraciet en paars. Antraciet maakt de onderste helft van het bovenwerk en de tussenzool goed, terwijl gouden details de Nike-branding, veters en biezen op dit silhouet sieren. Hoewel er geen specifiek verband is met ACG-ontwerpen uit het verleden, kan men niet anders dan verbanden leggen met de Mowabb en andere modellen die zijn kleurstelling hebben geleend, zoals de Air Huarache.

  www.schoenenjogger.com