Nike Air Max 2090 te Koop

 • Na zijn feestelijke debuut voor Air Max Day afgelopen maart, heeft de Nike Air Max 2090 Heren/Dames zich sindsdien gericht op het vullen van de schappen met een gestage stroom van in-line releases. Volgende maand krijgt het futuristische silhouet echter eindelijk de kans om samenwerkingen aan te gaan, en de eerste samenwerking is nu bevestigd met een van de kenmerkende voetbalatleten van Swoosh: Neymar Jr. Voor dit tweedelige project heeft de sluwe Paris Saint -Germain forward brengt hulde aan verschillende hoofdstukken van zijn opvoeding door middel van tekstuele versieringen die op de zijkanten van de keel zijn gedrukt. Op de rechter zijmuren staat "Sao Vincente" en "Praia Grande" die verwijzen naar zijn geadopteerde huis, terwijl de mediale zijkanten "Jardim Gloria" spellen ter ere van zijn voetbalinstituut in Brazilië en "Nautica III" om zijn jeugdbuurt te markeren.

  Kuva

  De zigzagsteekdetails op het spatbord en Air Max 90-geïnspireerde TPU-accenten op het spatbord en de hiel zijn echter nog steeds aanwezig. De Air-cassette, tong en hiel introduceren een lichtgrijs in het kleurenschema om de slanke look van het neutrale bovenwerk verder te omarmen. Nike Air Max 2090 Schoenen Ten slotte rondt een rubberen buitenzool die doet denken aan de AM 90's het ontwerp af.

  Hoewel trots gebouwd op herkenbare eigenschappen van de Air Max 90, die dit jaar zijn 30e verjaardag viert, heeft elk paar Nike's "huidige schoen van de toekomst" in dit pakket kleurarrangementen van nog jaren te gaan. Nike Air Max 2090 Online Kopen "Magma Orange"-iteraties knipogen naar omgevingsverkenning, namelijk van canyons, terwijl "Sail/Aurora Green"-paletten de schone, blauwe lucht nabootsen van een planeet waarvan de bewoners milieubewust zijn. Bovendien anticiperen "Iced Lilac"-paren van de Air Max 2090 op de gedurfde felle kleuren van toekomstige steden in de schemering met hun "Fire Pink" en "Flash Crimson" -accenten.

  Het semi-transparante bovenwerk pronkt met een lichtgrijze kleur die wordt aangevuld met een wit leren spatbord. Nike Air Max 2090 te Koop Grijs en wit kleuren ook de tussenzool en de Air-cassette, waardoor een praktisch leeg canvas ontstaat voor de vrolijke overlays die nog moeten komen. Aan de zijkant is de gebruikelijke oversized Swoosh-omtrekafbeelding verwisseld voor een applique van een veel kleiner logo dat een opvallende aqua gebruikt om een ​​zwart-wit gestippelde ruit te omlijnen. De eerder genoemde koele tint vindt ook zijn weg naar de hiellus en de binnenkant.

  Vers van de lancering van Air Max Day 2020, die aantoonbaar werd overschaduwd door de Air Max 90 Duck Camo en Adapt Auto Max, is de Nike Air Max 2090 Outlet gekleed in een geheime, maar indrukwekkende colorway. Terwijl het Air Max 90-geïnspireerde model eerder monochromatische outfits droeg, ziet de nieuwste af van elk openlijk contrast. En ondanks dat hij niet beladen is met verfspatten, lijkt Nike's "huidige schoen van de toekomst" op de even vooruitstrevende UNDERCOVER React Presto. Een mix van "Zwart/Wolfgrijs/Antraciet/Wit" verdeelt de meest kenmerkende details van de nieuwste Air Max.

  www.putonschoenen.com